Rådfråga oss gärna!

Boka ett hembesök

Om Glava Grävtjänst

Glava Grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003, som på den tiden bara ägde en enda traktor och en 3,5 tons maskin. Under åren har vi byggt upp en gedigen erfarenhet av olika sorters markarbeten i hela landet, främst med fokus på mellansverige.

Idag består Glava Grävtjänst av 10 kompetenta medarbetare med lång erfarenhet och bred kompetens. All personal har de utbildningar som krävs i branschen.

Maskinparken uppdateras ständigt med moderna, miljögodkända maskiner, som är besiktigade av Svensk maskinprovning. Vi har maskiner som klarar från 1,8 upp till 30 ton. Självklart utför vi arbeten åt såväl företag som privatpersoner!

första traktorn och grävmaskinen

Såhär såg det ut 2003 när Sven-Erik började

Medlemskap och certifieringar

Vi är medlemmar i Maskinentreprenörerna och Värmlandsschakt och vi är certifierade och diplomerade via Baga Water Technology AB.

Hör av dig till oss!

Välkommen att höra av dig till Sven-Erik eller Viktoria!

Viktoria Ling
Viktoria LingAnsvarig ekonomi, administration och uthyrning
Sven-Erik Håfström
Sven-Erik HåfströmÄgare och projektansvarig

Så här säger våra kunder

”Tack för fin grusväg Glava Grävtjänst”

ANNE-LIE JOHANSSON • GLAVA

”Vi vill tacka Glava grävtjänst för ett makalöst bra grävarbete. Vi önskade hjälp med väg och gårdsarbetet fram till vår nya maskinhall. Arbetet utfördes professionellt och kunnigt av trevlig personal. Vi är så nöjda att i valde just er! ”

INGEMAR & MARGARETA EKBLAD • ÅRJÄNG